15-vjeçarja dhunohet brutalisht nga 20 adoleshentë: I marrin telefonin dhe kartën e bankës

Një grup prej 20 të rinjsh kanë dhunuar një adoleshente 15-vjeçare në NY.

Sipas Daily Mail, të rinjtë e kishin ndjekur viktimën, ndërsa filluan ta rrihnin kur ajo u rrëzua në trotuar dhe vetëm mbrohej e pashpresë që të ikte.

Me të kryer sulmin, ata ia vodhën telefonin, kartën bankare, derisa njëri ia hoqi edhe atletet nga këmbët dhe u pa duke u larguar me to në duar.


Shtuar 7.03.2020 21:56