10 fakte interesante që nuk i keni dëgjuar më parë (VIDEO)

1.Gudulisja nga penda quhet Ptheronophobia

2.Kopetë e gjelit janë të njohura si vrasëse

3.Shakaja më e vjetër e “nënës tuaj” u zbuluar në një tabelë të Babilonisë, ishte e vjetër 3,500 vite

4.Nëse ngrisni lartë bishtin e një kanguri atëherë ai nuk mund të kërcejë

5.Bananet janë të lakuara sepse rriten drejt diellit

6.Arushat polare mund të hanë aq shumë sa 86 pinguina me një ulje të vetme

7.Në vitin 2017 shumë persona vdiqën nga lëndimet e bëra për një ‘selfie’ se sa ata që u sulmuan nga peshkaqenët

8.Saint Lucia është i vetmi vend që u emërtua nga emri i një femre

9.Një dele, një qen dhe një gjel ishin udhtarët e parë në një balonë fluturuese

10.Përafërsisht 10 – 20% e energjisë elektrike në U.S është ndërprerë nga ketrrat

Për më tepër shikoni videon:


Shtuar 22.01.2020 19:19