Urimi special i Shkodran Mustafit për 8 mars

Shkodran Mustafi ka bërë një urim të veqantë në ditën e gruas.

Në gjithë botën 8 marsi është dita që i kushtohet gruas ku ai përmes një postimi në rrjetin social “Facebook” mbrojtësi shqiptar ka uruar nënën dhe gruan e tij.

“Urime dita e gruas. Çfarë mund të ishte jeta ime pa ju tria. Urime 8 marsin”, ka shkruar Mustafi.

Mustafi po kalon një formë të mrekullueshme tek Arsenali që prej ardhjes së Mikel Artetas Mustafi është i pazëvendësueshëm në mbrojtje.


Shtuar 8.03.2020 17:54