Rutina e Leo Messit gjatë një dite në karantinë (VIDEO)

Fituesi i gjashtëfishtë i “Topit të artë” Lionel Messi, është karantinizuar për t’u mbrojtur nga rreziku i infektimit me koronavirus.

Por, Messi assesi nuk harron të mbajë vetën në formë edhe në kushte izolimi.

Ai po punon shumë që të jetë në formë kur gjithçka të marrë fund për shkak të koronavirusit që ka kapluar gjithë botën.

Argjentinasi ka publikuar një video duke treguar rutinën ditore.

Së bashku me të ishte edhe Mateo Messi, fëmija i tretë, pas Thiagos dhe Ciros.

Ashtu si Messi, e gjithë botë është vet-izoluar, mënyra më e mirë për ta mposhtur armikun e padukshëm që por merr mijëra jetë njerëzish.


Shtuar 20.03.2020 20:43