Pas shtyerjes së EURO 2020, kur do të luhet Maqedoni -Kosovë?

UEFA gjatë ditës së sotme ka vendosur që të shtyj kampionatin evropian “Euro 2020”, për vitin e ardhshëm.

Ndërkohë që UEFA ka marrë vendim edhe për ndeshjet e play-offit të Ligës së Kombëve, e njëra ndër ndeshjet është edhe ajo në mes të Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës, ndeshje kjo që ishte planifikuar të luhej në fund të këtij muaji.

UEFA ka vendosur që kjo ndeshje dhe ndeshjet tjera të kësaj faze të luhen në fund të muajit qershor./


Shtuar 17.03.2020 13:30