Koronavirusi “paralizon” futbollin, por në këto 16 shtete zhvillohen ende ndeshje

Situata me pandeminë COVID-19 i njohur ndryshe si koronavirus, nuk është aspak e mirë teksa kampionatetet pothuajse në të botën janë pezulluar tashmë.

Ata që e mbajnë gjallë futbollin janë ato pak vende ku koronavirusi nuk i ka prekur shumë.

Bjellorusia si vend i vetëm evropian po vazhdon t’i zhvillojë ndeshjet e futbollit.

Ndërkaq, jashtë Evropës, futbolli po luhet edhe në Burundi, Singapor, Australi, Aruba, Turkmenistan, Hong Kong, Tanzani, Somali, Bahrein, Haiti, Nikaragua, Angola, Nigeria, Kili dhe Indonezia.


Shtuar 23.03.2020 18:52