Ideja e gjyqtarëve: Kampionatet të vazhdohen pa VAR

Presidenti i AIA, Marcello Nicchi ka zbuluar se gjyqtarët mund të detyrohen të rifillojnë sezonin pa VAR.

Shefi i Shoqatës së Gjyqtarëve ka sqaruar pse VAR nuk mund të marrë pjesë në një ngjarje të rifillimit gjatë muajve të ardhshëm.

“Mund të jetë diçka që ne jemi të detyruar ta bëjmë”, i tha ai Domenica Sportiva në Rai 2.

“Si ju, sot VAR është në pararojë, në mjedise të ngushta, operatorë që janë afër njëri-tjetrit dhe nuk dini kush ata kanë qenë rreth e rrotull para se të arrinin atje”.

“Ekziston rreziku që të mos ketë distanca sigurie, shpresoj se nuk do të ndodhë, por mund të ketë edhe këtë problem”.


Shtuar 6.04.2020 13:04