Duhet apo jo të fillojë Serie A? Mjekët në Itali japin mendimin e tyre

20 mjekët që përfaqësojnë klubet e Serie A këmbëngulin se nuk janë kundër rinisjes së sezonit.

17 klubet e tjera dhe stafi i tyre mjekësor prezantuan 20 pika që duhen marrë në konsideratë rreth logjistikës dhe praktikës.

“Në thelb, askush nga ne nuk është në kundërshtim me përfundimin e sezonit dhe nuk ka asnjë përpjekje për ta bllokuar atë. Të gjithë mezi presim që turneu të arrijë në një përfundim të natyrshëm.”

“Problemi është kur, sepse duhet të bëhet i sigurt. Ne jemi të bindur që ekziston një shans i arsyeshëm për ta arritur atë, dhe çështja për këtë arsye është koha” kanë thënë mjekët.

Qeveria italiane pritet të lehtësojë masat e bllokimit nga 4 maji, që do të thotë të fillojë trajnimet për individë ose grupe shumë të vogla.


Shtuar 26.04.2020 07:42