Diego Costa përfundimisht është i “çmendur” (VIDEO)

Diego Costa është futbollisti më i çuditshëm që njeh bota e futbollit.

Ai njihet për skandalet që ka bërë si në fushë ashtu edhe jashtë fushës.

Së fundmi ai ka publikuar një video me një “Hoveboard” duke rënë në pishinë.

Costa e ka humbur kontrollin mbi të dhe është përplasur në pishinë që fatmirësisht ishte e mbushur.


Shtuar 8.01.2020 17:33