Befason Osvaldo: Në Romë për pak më vranë

Daniel Osvaldo ka zbuluar se në një moment jeta e tij në Romë ishte në rrezik dhe për pak sa nuk e vranë.

“Një herë isha në një lokal të Romës dhe gati po më vrisnin. Më pas i kërkova Totti-t dhe De Rossi-t të më shoqëronin për të sistemuar gjërat, nuk jam një budalla”, ka thënë Osvaldo.

Argjentinasi ka kaluar dy vite si futbollist i skuadrës italiane.


Shtuar 26.04.2020 17:46