Barcelonës nga sot i lind e drejta përsëri të blejë futbollistë të Liverpoolit

Klubi i Barcelonës deri dje nuk ka pasur mundësi të blente futbollistë të Liverpoolit.

Kjo pasi në kohën kur Barcelona e kishte blerë Coutinhon, në kontratën e shitblerjes të bërë në vitin 2018 thuhej se klubi katalunas nuk ka të drejtë të blejë ndonjë futbollist të Liverpoolit në dy vjetët e ardhshëm.

Tashmë janë bërë dy vjet dhe Barcelona ka mundësi të tentojë të blejë ndonjë futbollist të Liverpoolit.

Në të kaluarën, Barça ka qenë e interesuar për Bobby Firminon dhe Salahun.


Shtuar 1.07.2020 13:18