Zaev: Arrihet marrëveshja me Ali Ahmetin

Zaev ka dalur së bashku me Ali Ahmetin në press konferencë ku ka deklaruar se kanë arritur marrëveshje për krijimin e shumicës parlamentare.

Marrëveshja sipas Zaev e parasheh atë si kryeministër në 4 vjetët e ardhshme.

Marrëveshja pritet që të paraqitet në këshillin qendror partiak të BDI dhe LSDM për miratim.


Shtuar 18.08.2020 14:19