Tiranasit nuk pyesin për koronavirus e “urdhrat” e Ramës, të gjithë në rrugë për rrezet e diellit

Qeveria shqiptare ka ndërmarrë masa ekstreme për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Por tiranasit nuk i kanë tunduar dot motit të mirë.

Rezet e ngrohta dhe ajri disi më i pastër ka bërë që shumë kush të kërkojë ta shijojë këtë ditë.

Koronavirusi i ri që shkakton sëmundjen covid 19 duket se nuk është marrë seriozisht. Ndërsa qytetarët shprehen se nuk mund të qëndrojnë gjatë në banesë.


Shtuar 14.03.2020 15:17