Tavari: Jemi në epërsi të madhe, presim fitore

Arben Taravari nga koalicioni ASH-AAA në paraqitjen e parë para përfundimit të procesit zgjedhor ka falënderuar qytetarët që në numër të madh dolën që të votojnë, edhe përkundër presioneve të ndryshme.

Ai tha se trendi është për ata dhe se presin fitore.

“Në lidhje me procesin zgjedhor mund të them se ka qenë ndër zgjedhjet më jo korrekte që kanë qenë në vendi tonë. Ne ishim në trysni të tri palëve t3 cilët shumë herë kanë bashkëpunuar për të na dëmtuar”, ka deklaruar Taravari.


Shtuar 15.07.2020 19:51