Rama “urdhëron” bankat: Do të hapeni dhe do punoni vetëm në këto dy fasha orari!

Masat e reja për koronavirusin janë marrë edhe për bankat, të cilat do të punojnë në dy orarë në mëngjes dhe pasdite.

Sportelet do të hapen nga ora 06.00 – 10.00 në mëngjes dhe nga ora 16.00 – 18.00 pasdite.

‘Nuk kemi si ia bëjmë ndryshe, të gjithë duhet të bëjnë sakrificën e tyre të vockël në këtë luftë të madhe për të mbrojtur jetën!

Po të kishte bormbardime gjatë orarit të ndaluar çfarë do bënin bankat? E pra, fakti që nuk i shohim bombat që hedh armiku drejt nesh, nuk do të thotë se nuk jemi nën bombardim!

Adaptohuni miq! Kjo nuk është lojë po luftë!’, njoftoi kryeministri Rama në Facebook.


Shtuar 18.03.2020 16:15