Rama bën parashikimin: Ja sa njerëz me koronavirus mund të infektohen në Shqipëri

Kryeministri Edi Rama e ka pranuar sot, hapur gjatëë njëë deklaratëë pëër mediat, se shifra 10 tëë infektuar nga koronvirusi nëë Shqipëëri nuk do tëë mbetet mëë kaq.

Rama bëri thirrje që të mos ushtrohet presion psikologjik tek stafi mjekësor sepse janë në luftë me këtë armik.

“Do të kemi më shumë se 20-30 dhe askush nuk duhet të impresionohet se i kemi marrë masat.

Beteja në radhë të parë fitohet psikologjikisht dhe më pas nga personeli që ka nevojë për energji pozitive, jo për tu ngacmuar psikologjikisht se janë në luftë cdo sekondë”, tha kryeministri. /albeu.com/


Shtuar 10.03.2020 16:18