Qepena të mbyllur dhe autobusë thuajse bosh, si ishte mëngjesi sot në Tiranë

Koronavirusi aktualisht ka infektuar 6 persona në Shqipëri. Për këtë arsye, situata në vendin tonë ka filluar të ndjejë efektet e para.

Një pjesë e mirë e dyqaneve ditën e sotme kanë qenë mbyllur, ndërkohë që transporti publik urban ka pasur shumë pak pasagjerë.

Një pjesë e mirë e drejtuesve ishin të pajisur me maska ndërkohë që edhe qytetarët, ata që kanë mundur të gjejnë, ishin me maska.

Fatmirësisht deri tani në vend nuk ka asnjë viktimë, por qytetarët gjithsesi janë përpjekur të kujdesen për veten. /albeu.com/


Shtuar 10.03.2020 08:56