Po protestonin para Ministrisë, përfaqësuesit e shoqatës së transportit përfundojnë në polici

Ditën e sotme në të gjithë Shqipërinë duhej të rikthehej në punë transporti publik pas 3 muajsh ndërprerje.

Po kjo nuk ka ndodhur në Tiranës pasi nuk janë plotësuar kushtet e vendosura nga shoqata e transportit publik.

Për të kërkuar të drejtat e tyre, përfaqësuesit e kësaj shoqate janë mbledhur sot përpara ministrisë, ku mësohet se ka ndërhyrë policia dhe i ka shoqëuar në komisariat. /albeu.com/


Shtuar 24.06.2020 09:21