Pensionisti shpërthen në të shara ndaj Ramës: Kokëlopa! (VIDEO)

Ditën e sotme jashtë banese mund të dilnin vetëm pensionistët të cilët kishin liridalje deri në orën 11:00.

Por këto masa si duket nuk janë mirëpritur në Lushnje, nga një pensionit.

Pensionisti shprehet i revoltuar, ndaj kryeministrit duke thënë se po gabon me masat strikte.

“Sa të jetë ky kokëlopa në qeveri ne s’kemi për të parë prokopi… I kanë kaluar njerëzit në skizofreni… Maskara kryeministër.

S’më pëlqen kjo mbyllja që ka vënë, ultimatumin.

Populli të ngrihet dhe ta heqë me dru” thotë ndër të tjera qytetari i revoltuar.


Shtuar 25.04.2020 15:04