”Pashkë të gëzuar”, Rama uron besimtarët katolikë (VIDEO)

Pandemia e koronavirusit solli që kjo Pashkë të festohej si kurrë më parë. Në një situatë aspak të zakonshme është zhvilluar mesha në Tiranë, Shkodër, Lezhë dhe qytete të tjera, por në Katedrale nuk ka qenë asnjë besimtar.

Këtë ditë feste, kryeministri Edi Rama ka zgjedhur ta urojë me një video shpresëdhënëse, duke uruar Pashkë të gëzuar për të gjithë besimtarët katolikë.


Shtuar 12.04.2020 06:20