Pak orë liri për nënat dhe fëmijët, gjallërohet Tirana (VIDEO)

Sot Tirana do të mbushet nga fëmijët dhe nënat e tyre. Kjo e diel, u dedikohet atyre, të cilët do të kenë mundësi që të shijojnë diellin, hapësirat e gjelbra, të luajnë në park pas një kohe të gjatë të mbyllur në shtëpi.

Por kjo kategori që përfiton nga liria duhet të ketë kujdes për zbatimin e disa masave. Nënat duhet të mos shoqërohen me shoqe dhe fëmijët duhet të mbahen larg çdo kontakti me fëmijë të tjerë.


Shtuar 19.04.2020 08:51