Operacion antidrogë në Nikël, policia kontrolle në sera dhe tunele

Një operacion antidrogë është organizuar nga policia e Krujës, në zonën e Niklës.

Mwsohet se policia ka ushtruar kontrolle në sera dhe tunele, me qëllim asgjësimin e rrënjëve të kanabisit.

Policia ende nuk ka dalë me një njoftim zyrtar për rezultatet e operacionit, por fakt është se kjo zonë shpesh ka qenë në qendër të vëmendjes së autoriteteve dhe ku jan sekuestruar droga të ndryshme.

vijon…


Shtuar 11.05.2020 07:11