Një Tiranë e zbrazët dhe e fjetur si asnjëherë më parë, si ishte dita e 11 e karantinimit sot (VIDEO)

Qeveria ka ndërmarrë masa të rrepta për lëvizjen e qytetarëve në këmbë apo me makinë për shkak të koronavirusit.

Vendimi i qeverisë për të gjobitur këdo që shëtitën nëpër përveç orarit zyrtar para dhe pasdite, duket se ka ndikuar në zbrazjen e rrugëve të Tiranës.

Sot është dita e 11 e karantinimit dhe në video mund të shihni Tiranën e zbrazur në pamjet e kapura me dron.


Shtuar 22.03.2020 15:46