Në panik nga koronavirusi, qytetarët e Tiranës shfaqen me maska (FOTO LAJM)

Deri më tani Shqipria nuk ka pasur asnjë rast të identifikuar nga virusi vdekjeprurës, megjithatë banorët janë të alarmuar.

Nëpër rrugët e kryeqytetit sot mund të shohësh njerëz me maska, të cilët duket se paraprakisht kanë marrë masa.

Ndërkohë ekspertet dhe OBSH keshillojne perdorimin e maskave vetem ne raste te caktuara, kur personi eshte i infektuar, ose kur kujdeseni per te infektuar, por shume qytetare po shfaqen me maska neper rruge, si shenje parandalimi.


Shtuar 25.02.2020 10:55