“Ndalohet qarkullimi nëpër parqe”, Rama tregon një tjetër masë drastike me gjelin në sfond

Kryeministri Edi Rama ka dalë sërish në një komunikim live nga banesa e tij, ku ka përmendur disa detaje në lidhje me koronavirusin.

Nën këngën e gjelit, ai ka deklaruar se do të merret një tjetër masë ekstreme pasi nuk do të lejohet dalja as te liqeni dhe as në vende të tjera.

Sipas Ramës, referuar rasteve të reja me koronavirus në vendin tonë ka thënë se më e keqja nuk ka ardhur akoma.


Shtuar 14.03.2020 12:29