I bëri “cirk” policisë për ditë me radhë, kapet më në fund “Rambo”

Pas pesë ditësh në kërkim më në fund “Rambo” ka rënë në duart e policisë gjermane.

Yves Rausch, 31 vjeç, u fsheh në pyllin afër Oppenau, në Gjermaninë jug-perëndimore, të dielën, pasi kërcënoi katër oficerë policie dhe mori me dhunë pistoletat e tyre.

Një njësi elitare, helikopterë, detektorë termik dhe snajper ishin angazhuar për kapjen e tij. Pas arrestimit, zyrtarët sekuestruan katër armët e zjarrit që “Rambo” kishte vjedhur nga policët.

Ai u zbulua nga një punëtor postar që dha informacione dhe ndihmoi në arrestimin e tij, teksa një person u plagos gjatë operacionit.

Nëna e tij tha se ai ishte dëbuar nga banesa e tij me qera, disa muaj më parë dhe ai kishte zgjedhur të jetonte në mal e t’i përkushtohej natyrës e pyllit, por ajo e përshkruan atë si një person krejt normal dhe jo të rrèzikshëm.


Shtuar 17.07.2020 19:44