Shtohet përsëri numri i të infektuarve, sa persona rezultuan pozitivë në orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit, kanë rezultuar pozitivë ndaj koronavirusit 18 persona.

Rastet konfirmohen në Durrës 7 raste në një fasoneri, 5 raste në Berat, përsëri që janë kontakte, mes tyre dhe një personel mjekësor, Krujë 2 raste, Tiranë 4 raste të reja.

Kjo është dita e dytë radhazi që vendi konfimon 18 raste të reja, ku zonat më të nxehta mbeten Tirana dhe Kruja.

Sipas ministrisë, rastet e reja janë raste nga kontatet e mëparshme.

Vijon…


Shtuar 15.05.2020 09:12