Sërish numër i lartë i infeksioneve në vend

Gjatë 24 orëve të fundit, ministria ka konfirmuar me koronavirus 69 persona.

Kujtojmë se një ditë më parë në vendin tonë u preken 64 persona.

Ministria bën thirrje për respektim të distancës dhe kujdes të higjenës.

vijon…


Shtuar 30.06.2020 08:39