Infektohet me koronavirus kinezi në Durrës

Ditën e sotme, ministria konfirmoi 1 rast me koronavirus në Durrës dhe mësohet se bëhet fjalë për një 71 vjeçar kinez, i cili jeton në zonën e Plazhit.

Ai është shprehur para mjekëve se jetonte vetëm në shtëpi dhe se nuk ka lëvizur prej saj duke bërë që të mos kuptohet se si është infektuar në të vërtetë.

Kështu Durrësi është kthyer sërisht listës së zonave të prekura.


Shtuar 4.05.2020 10:38