Dy vjeçari humb kontaktet me prindërit në Durrës

Një fëmijë i moshës afërsisht 2 vjeç ka humbur kontaktet me prindërit ditën e sotme në qytetin e Durrësit.

Fëmija është gjetur në zonën e plazhit. Një qytetar e ka gjetur dhe e ka dërguar të voglin në stacionin e policisë.

Qytetari bën thirrje se kush e njeh fëmijën të paraqitet pranë policisë së qytetit.


Shtuar 1.03.2020 13:53