Datat e riatdhesimeve, kur do të jenë fluturimet nga shtatë shtete të botës (FOTO LAJM)

Të gjithë shqiptarët e bllokuar jashtë Shqipërisë apo persona të tjerë që duan të largohen nga vendi ynë mund të fluturojnë në datat e publikuara nga Ministria e Energjitikës dhe Instrastrukturës.

Nga datat 14 deri në 20 Maj, do të bëhen udhëtime nga Stambolli, Milanoja, Roma, Frankfurti, Zyrihu, Parisi, Londra drejt Tiranës dhe anasjelltas.

Qytetarët duhet të prenotojnë paraprakisht biletën dhe kur të mbërrijnë në Shqipëri duhet të plotësojnë dy javë në karantinë për të parandaluar përhapjen e sémundjes.


Shtuar 11.05.2020 18:37