COVID-19/ Instituti i Shëndetit Publik ka 90 mijë teste në gjendje

Instituti i Shëndetit Publik njofton se aktualisht ka rreth 90 mijë teste në dispozicion.

ISHP akuzoi Partinë Demokratike se po bën politikë me denoncimet për mungesë kapacitetesh.

Instituti vijon të furnizohet pa ndërprerje dhe stafi punon 24 orë për të nxjerrë përgjigjet në kohë, thuhet në deklaratën publike ku ISHP.

Akuzat e Partisë Demokratike Institucioni i Shëndetit në varësi direkte nga Ministria, i quan cënim të punës së ekipit të shëndetësisë.


Shtuar 14.07.2020 17:01