EMRAT/ 32 shtetas në “rrjetë”, kush janë të pasurit që do u dërgohet formulari

Tashmë kanë nisur 3 javë që nga nisja e operacionit “Forca e Ligjit”.

OFL ka nisur 28 formularë, për subjekte që preken nga akti normativ i datës 31 janar 2020. Dje, OFL u nisi letrat e radhës dy personave në Tiranë, njëri i dënuar më parë për vrasje në Itali, ndërsa tjetri për shkatërrim të pronës me zjarr.

Ndërsa dy ditë më parë, OFL dorëzoi kërkesat për Ervis Martinajn dhe dy vëllezërit biznesmenë Arben Valentino Kaçori. Sipas Policisë, këta persona, si subjekte të Ligjit Special, duhet të plotësojnë formularin dhe të deklarojnë pasurinë.

Në ditët në vazhdim, OFL do të kërkojë vetëdeklarimin e pasurisë edhe për 32 persona të tjerë. Të gjithë këta persona kanë qenë të dënuar brenda dhe jashtë vendit gjatë 30 viteve të fundit, ose kanë qenë në hetim apo të akuzuar për vepra penale që parashikon akti normativ.

Personat që do tu dërgohet formulari për deklarimin e pasurisë nga OFL janë:

Aurel Hoxhallari
2. Lulzim Kusi
3. Bujar Kusi
4. Griseldo Kusi
5. Albano Kusi
6. Albert Xhabafti
7. Artan Xhabafti
8. Halit Nafizi
9. Paulin Gjergji
10. Enver Curri
11. Fabio (Artan) Allushi
12. Leonard Hoxha
13. Denis Sinameta
14. Kataldo Lezhja
15. Erion Kapollari
16. Armando Kapollari
17. Leonard Duka
18. Erlis Duka
19. Muhamed Duka
20. Veli Elezaj
21. Jamarber Kico
22. Shkelqim Kurpalaj
23. Elvis Gaçaj
24. Kujtim Lauka
25. Shkelqim Kurpalaj
26. Bledar (Blerim) Dauti
27. Eduart Ponari
28. Ermal Hoxha
29. Leonard Hoxha (Lita)
30. Denis (Roland) Stathi (Lleshi)
31. Fiqiret Seferi
32. Ergys (Arjan) Qefaliaj


Shtuar 21.02.2020 16:37