Nga Kim Kardashian te Rihanna, fotot që kanë “turpëruar” VIP-at (FOTO LAJM)

Jemi mësuar t’i shohim gjithnjë të kuruara, elegante dhe me stil. Por nuk ndodh kështu gjithmonë me VIP-at që kanë pushtuar ekranet dhe rrjetet sociale.

Fotot e mësiperme tregojnë anën ndryshe të Rihanas, Beyonce, Kim Kardashian apo Britney Spears. Foto që me siguri nuk do të donin të ishin në qarkullim.


Shtuar 5.05.2020 07:54