Nga DiCaprio te Vin Diesel, si do të dukeshin aktorët nëse do ishin femra (FOTO LAJM)

Ndonjëherë harrojmë se edhe shembujt më të spikatur të meshkujve, mund të fshehin një zemër shumë të butë dhe të ndjeshme brenda.

Por, falë “FaceApp” dhe filtrit të saj të ndryshimit të gjinisë, tani më në fund mund të shohim një anë femërore të djemve tanë të preferuar, dhe është më shumë sesa thjesht bukuroshe.

Këtë herë, “Bright Side” vendosi që të luajë me disa nga aktorët tuaj të preferuar duke i shndërruar ata në femra. Rezultatet janë kaq mbresëlënëse.


Shtuar 16.07.2020 12:50