Meshkujt tradhëtohen nga gjuha e trupit, askush nuk e ka mendjen se çfarë flet Ivanka Trump

Ivanka Trump shpesh e gjen veten në situata ku ajo është gruaja e vetme, ose një nga të paktat. Kjo është pjesërisht për shkak se administrata e babait të saj është kaq e rëndë (dhe e bardhë) dhe pjesërisht sepse shumica e zyrtarëve qeveritarë ende priren të jenë burra.

Ajo cka rënë në sy gjatë një fjalimi të mbajtur prej saj është se të dy burrat pranë saj senatori Chris Coons nga Delaware, një demokrat, dhe Kryetari Rep. Ed Royce, një republikan nga Kalifornia kanë në duart e tyre palosur në dokumentet e tyre.

Mund të shihet si një veprim normal por Patti Wood një ekspert i gjuhës së trupit tregon se këto llojë veprimesh janë shenjë e një qëndrimi më të mbyllur. Më qartë tregojnë indiferencë ndaj folësit.

Sa i përket sjelljes së Ivanka, Wood vuri në dukje se nga pikëpamja e mediave, ajo mund të fliste me shumë vetbesim, veçanërisht duke pasur parasysh se fuqizimi ekonomik i grave është një nga subjektet kryesore të saj.


Shtuar 26.07.2020 09:15