Ka një mundësi: VIP-at që u martuan me fansat e tyre (FOTO LAJM)

Duket sikur në fakt njerëz të caktuar vetëm sepse janë të famshëm nuk janë kurrë të mundshëm për tu arritur apo aq më pak për tu bërë partner në jetë.

Diçka e tillë ndodh rëndomë edhe në shoqërinë tone dhe kudo në botë.

– E ku do hidhte sytë ai/ajo mua?-është një fjali e zakonshme kur në fakt nuk je personazh publik dhe ushqen ndenja platonike për dikë që e njeh e gjithë bota shkruan Albeu.

Por ama koha ka provuar se gjithçka që ndodh, ndodh për shkak të dashurisë, dhe nëse dashuria jote është një i famshëm sigurisht që është e mundur që të të dojë nëse rrethanat vijnë të tilla.

Por ama kurrë mos u ndjeni të diferencuar ose të padenjë për faktin se ju nuk jeni të famshëm.

Më lart janë disa raste kur njerëz të famshëm janë martuar me fansat e tyre. Epo ka shpresë. /albeu.com/


Shtuar 20.05.2020 11:53