E lidhur? Fjodora Fjora sqaron statusin e saj dhe ngjall më shumë kureshtje (FOTO LAJM)

Gazetarja e njohur, Fjodora Fjora ka vendosur që me anë të disa pyetjeve t’i përgjigjet ndjekësve të saj rreth gjërave për të cilat ata janë kuriozë me shumë.

“A je e lidhur?”, ka qenë një prej pyetjeve që Fjodora nuk ka hezituar t’i përgjigjet publikisht duke treguar: “Është e komplikuar”.

Fjora nuk ka shkruar asnjë detaj tjetër, megjithatë duket se zemra e saj nuk është bosh. Me siguri pas kësaj përgjigjeje, ndjekësit e gazetares do të jenë edhe më shumë kreshtarë rreth detajeve të tjera, por Fjodora ka zgjedhur ta mbajë larg vëmendjes së mediave jetën private momentalisht.


Shtuar 22.08.2020 11:30

koment