Do fërkoni sytë, kështu do dukeshin VIP-at nëse do të ndryshonin gjini (FOTO LAJM)

A e mbani mend aplikacioni FaceApp? Ppak kohë më parë ai u bë trendi i momentit ku ky aplikacion, “shndërron” meshkujt në femra e anasjelltas.

Këtij trendit duket se nuk i shpëtuan as personazhet e famshëm, të cilët kanë pasur rezultate tejet interesante. Disa ne i kemi përzgjedhur për ju dhe po ja u sjellim edhe njëhëerë në kujtesë.

Për më tepër hidhini një sy fotove.


Shtuar 6.09.2020 21:56