Çfarë ndodhi? Paditen Kylie dhe Kendall Jenner (FOTO LAJM)

Një kompani 161-vjeçare e të brendshmeve ka paditur dy motrat, Kylie dhe Kendall Jenner për hskelje të të drejtës së autorit.

Sipas komanisë, dy motrat kanë “vjedhur” modele të të brendshmeve në dizajnimin e dy prej artikujve të tyre.

Sipas “Fox News”, bëhet fjalë për dy artikujt “Kylie Thong Panties” dhe një produkt tjetër të shitur nën markën “Kendall + Kylie”.

Drejtuesit e kompanisë pretendojnë të kenë mbrojtur të drejtat e autorit në shumicën e modeleve të tyre, duke shtuar se ato “bazohen në veprat origjinale të artit”.

Megjithatë, Kylie dhe Kendall, ashtu si dhe përfaqësuesit e markave të tyre nuk e komentuan këtë çështje.


Shtuar 17.01.2020 07:53