Truk shumë i thjeshtë në shtëpi, si të kuptoni nëse ju janë dëmtuar flokët pas plazhit (FOTO LAJM)

A i keni flokët e shëndetshëm, aq më tepër pasi keni bërë plazh ku dielli, uji me kripë mund t’jua ketë dëmtuar?

Mjafton të bëni një provë shumë të thjeshtë! Parukieri Thomas Taë na sugjeron një praktikë shumë të lehtë që çdo kush mund ta bëjë në shtëpi.

Mbushni një gotë me ujë të pastër, merrni një fije floku dhe hidheni aty.

Nëse fija e flokut noton në sipërfaqe atëherë floku juaj është i shëndetshëm.

Nëse zhytet poshtë duhet të nisni trajtimin menjëherë.


Shtuar 21.08.2020 09:54