Çfarë ndodhë nëse flini menjëherë pas ushqimit?

Si ndikon ushqimi nëse flini menjëherë pasi të keni ngrënë?

Shumica nga ne kemi dëgjuar që nëse bëjmë një sy gjumë menjëherë pasi të kemi ngrënë ushqim, do të shtojmë peshë dhe trupi ynë do të fillojë që të ketë përqindje më të madhe të dhjamit.

Nëse flini menjëherë pas ushqimit do të keni pasoja të parehatshme si :

1.Urthi

2.Kualiteti i gjumit jo i mirë

3.Ëndrra të këqija

4.Nevoja për të urinuar

Të gjitha këto mund t ndodhin nëse flini menjëherë pas ushqimit. Rekomandohet që nëse ndiheni të lodhur, prisni 15 minuta pas ushqimit dhe mund të bëni një gjumë të rehatshëm.


Shtuar 9.09.2020 11:19