Çfarë ndodh në trupin tuaj kur hiqni kafenë? Ja si ta përballoni

Konsumuesit e kafesë e dinë se çfarë do të thotë të kesh dy personalitete, personin që ishe para se të pije një gëllënkë kafe dhe në personin që u shndërrove.

Të jesh një konsumues i rregullt i kafeinës dhe të heqësh dorë nga ajo është shumë e vështirë. Prandaj, ne kemi vendosur të ju tregojmë se si reagojnë trupat tanë kur ndalojmë së konsumuari kafe dhe do të ju japim disa këshilla se si t’i zvogëloni këto efekte negative.

Kur ndaloni së konsumari kafe:

Pesha e trupit tuaj ka të ngjarë të ndryshojë
Përqëndrimi do të jetë më i vështirë
Mund të pësoni dridhje
Ankthi do të fillojë
Dhimbjet e kokës do të jenë më të shpeshta
Do të keni energji të ulët
Si mund t’i zvogëlojmë këto efekte negative?

Zvogëloni konsumimin e kafeinës me një ritëm të qëndrueshëm
Qëndroni të hidratuar dhe pini çaj
Ushtrohuni dhe bëni pushim cilësor
Ndryshoni dietën tuaj


Shtuar 18.09.2020 19:19