‘Mashkulli Alfa’/ Këta burra të zodiakut duan të kenë kontroll mbi çdo gjë

DASHI

Dashi është një lider i lindur. Ai ka ardhur në këtë botë për të udhëhequr. Ai dëshiron të jetë i pari në gjithçka. Imagjinoni atë si një gjeneral mbi kalin e tij, duke dhënë sinjalin për betejë. Lëreni të ecë përpara dhe të tjerët ta ndjekin. Dashi sundohet nga Marsi dhe i jep të gjitha elementet që i nevojiten për të qenë një mashkull A. Ai është një luftëtar, ka energji, pasion, forcë, guxim. Ai është tipi i burrit që çdo grua do të ndihej e sigurt pranë tij. Sepse ai do ta mbronte dhe do të kujdesej për të në të njëjtën kohë.

LUANI

Leo është si Simba nga ‘Lion King’. Ai është një lider i lindur, është lideri dhe heroi. Ai mbron të gjithë dhe gjithçka që do dhe gjithmonë sigurohet që të sigurojë më të mirën për të dashurit e tij. Dhe Luani është i fortë, i guximshëm dhe nuk ka frikë të nxjerrë kthetrat e tij kur dhe ku është e nevojshme. Ai ecën me krenari përpara dhe të tjerët duhet ta ndjekin dhe ta admirojnë.

AKREPI

Nëse ka një mashkull që dallohet si mashkull A, ai është Akrepi. Imponues, i heshtur, praktik, introvert, plot mister dhe i aftë për gjithçka. Ai është tipi i mashkullit që do të bënte gjithçka për ata që do dhe nuk do të ngurronte të bënte ekstreme për ta. Ai është i pamëshirshëm dhe mund të jetë lehtësisht një lider që do të ketë respektin e të tjerëve, por edhe frikën e tyre… Akrepi ka prirje lidershipi dhe një instinkt të pagabueshëm. Një femër do të ndihej lehtësisht e sigurt pranë tij dhe sigurisht si… shenjë dashurie do ta bënte edhe një kënaqësi të madhe seksuale.

BRICJAPI

Kur flasim për një Bricjap, i referohemi një njeriu imponues, ambicioz, të mençur dhe të vendosur. Ai është lloji i personit që dëshiron të arrijë lart në jetën e tij dhe do t’ia dalë herët a vonë. Ai mund të menaxhojë dhe organizojë si pak të tjerë. Edhe në pamjen e tij të jashtme, Bricjapi është mjaft mashkullor. Ai fiton respektin që duhet të ketë çdo drejtues ekipi dhe nuk heziton të marrë edhe vendimet më të vështira. Kur një grua zgjedh një burrë Bricjap në krah të saj, ajo zgjedh një mashkull që mund të kujdeset dhe ta mbrojë


Shtuar 7.06.2024 15:07