“Unë besoj”, rinia e Shkupit mbështet Ali Ahmetin për kryeministrin e parë shqiptar

Pas fushatës Pse Jo, rinia e Shkupit beson në kryeministrin e parë shqiptar ide të Ali Ahmetit, shkruan TS.

“Unë besoj” është sllogani që i jep mbështetje të madhe Ali Ahmetit për kryeministrin shqiptar dhe që ka mbuluar rrugët e Shkupit.

Ndryshe nesër nga Prespa BDI dhe Ali Ahmeti pritet të shpalosin edhe emrin e kandidatit për kryeministër të parë shqiptar për zgjedhjet e 15 korrikut.


Shtuar 24.06.2020 07:27