Sela: Shqiptarët janë lindur për udhëheqës

Kryetari i Aleancës për shqiptarët Ziadin Sela nga Kërçova kërkoi votën duke thënë se ky koalicion do ta sjellë ndryshimin demokracinë dhe lirinë për shqiptarët. Fushata e koalicionit Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa sot ka vazhduar edhe në fshatrat e Tetovës.

“Ne nuk kemi vend për t’i larguar shqiptarët nga vendet e punës, përcilleni këtë mesazh, ne nuk do të largojmë shqiptarë të cilët janë sistemuar dhe punojnë në administratë, ne ato shqiptarë që rrinë në shtëpi dhe marrin rroga do t’i gjejmë vende pune, ato shqiptarë të cilët janë në administratë dhe dikush i ka trajtuar si bashkëpunëtor ne do ti bëjmë udhëheqës sepse shqiptarët për udhëheqës janë lindur”- deklaroi Ziadin Sela, Kryetar i Aleancës për Shqiptarët.


Shtuar 27.06.2020 20:50