Vetëm me 3 përbërës, si të bësh deodorant në kushte shtëpie

Nëse ke mbetur pa deodorant mund ta bësh edhe vetë në kushte shtëpie.

Kështu je plotësisht e sigurtë që nuk ka as alkool e as aluminium që është i dëmshëm për shëndetin.

Çerek filxhani me xhel trupi

25 pika lëng limoni

25 pika vaj eukalipti

Të gjitha këto hidhini brenda shishes bosh të sprajtit që ka mbaruar dhe e keni gati.


Shtuar 6.09.2020 08:58