Si t’i presësh flokët vetë, në kushte karantine (VIDEO)

Ditët po kalojnë dhe jemi ende në fillim të luftës me COVID-19. Në kushtet e izolimit, mbylljes së salloneve të bukurisë dhe mes frikës së përhapjes së virusit, mund të lind nevoja për të prerë flokët. Po si ta bësh vetë, sidomos nëse s`e ke bërë kurrë më parë.

Hapi i parë është të bësh një ambient të përshtatshëm. Një karrige përballë pasqyrës, peshqirin tek supet, krëhërin dhe gërshërët. Sigurohu të kesh pranë një lap top për të parë pastaj një nga videot tutorial që gjenden pafund në YouTube.


Shtuar 26.03.2020 10:23