Me kambale dhe fund, 5 kombinimet më fantastike (FOTO LAJM)

Fundet dhe kambalet do të jenë një nga tendencat më të përhapura të pranverës dhe janë dekretuar si një nga kombinimet më të mira të tendencave të vitit 2020.

Kuriozë të zbuloni më shumë detaje nga këto kombinime emblemë të feminitetit dhe delikatesës, por edhe stilit pink e karakterit të fortë? Hidhuni një sy këtyre kombinimeve të mësipërme.


Shtuar 29.01.2020 08:18