Testoni inteligjencën tuaj! Kush është gruaja e tij në foto? (FOTO LAJM)

Zgjidhja e enigmave ndihmon në përmirësimin e proceseve tona njohëse, forcon lidhjet midis qelizave të trurit dhe përmirëson kujtesën.

Dhe ata janë gjithashtu shumë argëtues!

Kush është gruaja e tij në foto?

Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni në (FOTO LAJM).

Gruaja e burrit në foto është ajo që ka unazë në gisht. Nëse e vini re vetëm gruaja dhe burri kanë unë, gratë e tjera jo.


Shtuar 5.10.2020 15:30